Servicii

section-ecc3efa

Suntem aici pentru tine și familia ta.

Cum decurge totul?

step image
Consultanță

Serviciul de Consultanță este primul pas prin care trece clientul pentru ca la toate întrebările și nelămuririle să găsească răspuns. Serviciul de Consultanță ne ajută atât pe noi cât și pe clienți să stabilim exact produsele și serviciile funerare necesare organizării evenimentului. Acest serviciu se poate desfășura atât fizic la sediul companiei, cât și prin intermediul tehnologiei.

step image
Plan

Imediat după Serviciul de Consultație stabilim cele mai mici detalii pentru ca evenimentul să decurgă conform planului iar orice problemă apărută să fie rezolvată cât mai eficient. Data pentru furnizarea la timp a produselor și serviciilor funerare, ora desfășurării, sunt doar o parte din detaliile pe care le vom stabili împreună pentru a nu fi omis niciun aspect esențial evenimentului.

step image
Execuție

După ce au fost stabilite serviciile și produsele funerare necesare, detaliile legate de timp și oră și nu numai, compania Funerare Arhangheli să pună în aplicare planul stabilit pentru ca evenimentul să decurgă conform așteptărilor. Cu profesionalism și dedicare, familiile vor fi sprijinite până la terminarea înmormântării, pentru a fi totul conform așteptărilor.

section-efbe90b
section-19cdb59

Suntem aici pentru tine și familia ta.

Contactează-ne

Lăsați-ne un mesaj