Incinerare

Incinerare

Serviciul de incinerare este una dintre opțiunile de înmormântare inclus în gama de servicii oferite. Acest serviciu constă în arsură crematorie a trupului persoanei decedate, iar cenușa rezultată poate fi păstrată într-o urnă funerară sau împrăștiată într-un loc special.

Iată câteva aspecte importante despre serviciul de incinerare:

    • Respectarea legilor și reglementărilor – înainte de a se putea efectua incinerarea, trebuie obținute toate documentele și aprobările necesare. Echipa noastră este pregătită să vă ofere asistență în obținerea acestor documente, precum și să respecte toate legile și reglementările legate de incinerare.
    •  Flexibilitatea în alegerea crematoriului – Incinerarea poate fi efectuată doar la crematoriul uman.
    •  Alegerea Urnei– pentru adăugarea cenușii. În gama noastră de produse funerare este inclusă și urna pentru a avea tot necesarul într-un singur loc.
    •  Reducerea costurilor – în multe cazuri, incinerarea poate fi mai accesibilă financiar decât înmormântarea tradițională. De aceea oferim clienților detalii despre costurile și opțiunile disponibile.

Serviciul de incinerare poate fi o opțiune viabilă pentru cei care doresc o alternativă la înmormântarea tradițională.

Compania Funerare Arhangheli te ajută să înțelegi avantajele și dezavantajele incinerării, pentru a lua cea mai bună decizie pentru nevoile tale și ale familiei.