Constatare Deces

Constatare Deces

Serviciul de constatare deces este printre cele mai importante servicii de care beneficiază clienții. Acest serviciu este disponibil 8 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, iar personalul companiei este pregătit să ofere asistență și suport într-un moment dificil pentru familiile îndoliate. În cadrul serviciilor noastre includem și colaborarea cu medicul specialist pentru constatarea decesului.

Apelarea la acest serviciu oferă următoarele beneficii:

  • Experiență- Pentru a beneficia de toate serviciile de care au nevoie clienții, serviciul de constatare deces se realizează cu ajutorul medicului cu care avem încheiat contract de colaborare. De asemenea, este acordat sprijin familiei îndoliate în ceea ce privește demersurile administrative necesare și oferă informații utile despre următorii pași pe care trebuie să-i facă în astfel de situații.
  • Încredere– Principalul avantaj ale acestui serviciu este faptul că personalul este instruit să acționeze cu empatie și să ofere suport emoțional. În astfel de momente, este important ca familiile îndoliate să primească ajutorul și îndrumarea de care au nevoie pentru a face față situației.
  • Eficiență– Serviciul de constatare deces poate fi extrem de util în cazurile în care decesul survine în afara țării, întrucât echipa de specialiști Funerare Arhangheli, acționează rapid și  asigură toate demersurile necesare pentru a transporta decedatul înapoi în țară.
  • Serviciu Non-Stop– indiferent de oră și zi, clienții pot suna oricând pentru ajutor, informații, a stabili demersurile privind organizarea înmormântării.

Constatarea decesului este un serviciu esențial pentru familiile îndoliate, care poate face diferența în momentele dificile și poate oferi suportul și ajutorul necesare în astfel de situații.