Asistență și consultanță

Asistență și consultanță

Serviciul de consultanță și asistență oferit este o modalitate de a oferi sprijinul necesar ție și familiei tale în timpul procesului dificil de planificare a funeraliilor. Acest serviciu poate fi de mare ajutor pentru cei care se confruntă cu pierderea unei persoane dragi și nu au experiența necesară pentru a organiza o înmormântare sau o incinerare.

Printre serviciile de consultanță și asistență oferite se numără::

  • Asistența în pregătirea documentelor necesare -oferim asistență în pregătirea documentelor necesare pentru înmormântare sau incinerare și alte documente legale.
  • Planificarea serviciilor funerare – ajutăm clienții să planifice detaliile serviciului funerar, inclusiv locul, data și ora, selecția de flori, precum și alte aspecte importante.
  •  Selecția produselor funerare – fiecare client va fi ajutat să selecționeze produsele funerare necesare, inclusiv sicriuri, urne funerare, pietre funerare și alte accesorii.
  •  Asistența financiară – oferim asistență financiară, inclusiv informații despre costurile implicate în diferitele servicii funerare și opțiuni de plată.

Serviciul de consultanță și asistență oferit este de mare ajutor pentru clienți, deoarece aceștia se pot baza pe experiența și cunoștințele specialiștilor din domeniu pentru a planifica un serviciu funerar adecvat și respectuos pentru persoana decedată.