Despre Noi

section-7f76010
https://funerarearhangheli.ro/wp-content/uploads/2019/06/blog07-710x580.jpghttps://funerarearhangheli.ro/wp-content/uploads/2019/06/blog07-710x580.jpg

Suntem aici pentru tine și familia ta.

Înțelegem importanța fiecărui detaliu

Suntem o echipă de profesioniști dedicați în furnizarea de servicii funerare de înaltă calitate, dedicată și experimentată, care înțelege importanța și sensibilitatea momentului.

Fiecare membru este specializat, pregătit pentru a oferi asistență și îndrumare personalizată în timpul întregului proces de organizare.

Asigurare servicii necesare

Echipa Funerarii Arhanghelii îți asigură toate serviciile de care ai nevoie pentru organizarea cât mai eficientă a evenimentului.

Experiența face diferența

Au trecut 20 de ani de când oferim sprijinul și ajutorul necesar pentru a planifica un serviciu funerar potrivit.

section-bfe4475

Suntem aici pentru tine și familia ta.

De ce să ne alegi pe noi?

Gamă completă de produse funerare

Pentru că ne dorim să găsești totul într-un singur loc, gama noastră de produse include: sicrie, cruci, prosoape, bastiste, lumânări, candele, felinare, costume etc.

//funerarearhangheli.ro/wp-content/uploads/2019/06/choose-us.jpg
Gamă variată de servicii funerare

Venim în ajutorul tău cu o gamă variată de servicii pentru a găsi într-un singur loc tot ce ai nevoie pentru organizarea eficientă a profundului eveniment.

eco-funeral

Suntem aici pentru tine și familia ta

Povestea Noastră

De-a lungul anilor, am învățat să ascultăm cu atenție nevoile familiilor și să fim flexibili în a ne adapta în funcție de cerințele lor pentru a oferi serviciile și produsele funerare pentru cele mai profunde evenimente din viață.

Află mai multe Întrebări frecvente
section-19cdb59

Suntem aici pentru tine și familia ta.

Contactează-ne

Lăsați-ne un mesaj