Transport funerar

Transport funerar

Serviciul de transport funerar este unul dintre cele mai importante servicii din gama noastră, pentru organizarea unei înmormântări. Acest servici se referă la transportarea trupului persoanei decedate de la locul decesului la locul unde va avea loc slujba de înmormântare și apoi la cimitir sau la crematoriu.

Transportul se va realiza cu ajutorul unei mașini speciale, concepută pentru transportul trupurilor și dotată cu echipamente speciale. Mașina va fi condusă de un șofer experimentat, pentru siguranță și care se va ocupa de toate formalitățile necesare pentru transportul trupului. Oferirea serviciului de transport funerar aduce numeroase avantaje pentru clienții care se confruntă cu pierderea unei persoane dragi.

  • Confort și siguranță – Mașinile de transport Funerare Arhangheli sunt dotate cu echipamentele necesare, ceea ce le face să fie mai confortabile și mai sigure decât alte tipuri de mașini.
  • Respectarea tradițiilor și obiceiurilor – în multe culturi și religii, există tradiții și obiceiuri speciale legate de înmormântare și transportul trupului. Compania respectă tradițiile fiecărei familii.
  •  Conducători auto profesioniști și experimentați– pentru siguranța în timpul transportului.
  • Servicii de transport internațional– în cazul în care locul de înmormântare este într-o altă țară,  compania vă oferă servicii de transport internațional, respectând toate reglementările și procedurile necesare pentru transportul trupurilor în străinătate

În general, oferirea serviciului de transport funerar este un aspect important al organizării unei înmormântări și poate aduce mult confort și liniște familiilor îndurerate într-un moment atât de dificil.

Echipa Funerare Arhangheli este pregătită să vă ofere serviciile necesare înmormântării.


Contactează-ne